MASTERCLASS VTS & VO

Door Kim van Vlerken

Welke bijdrage kan VTS leveren aan de ontwikkeling van leerlingen in het voortgezet onderwijs? Wat leren docenten van VTS? Hoe verandert hun manier van lesgeven?

Kim van Vlerken zoekt en vindt wegen om VTS op te nemen in het curriculum van het Huygens Lyceum in Eindhoven, waar zij werkt als tekendocent. VTS geeft docenten handvatten om gestalte te geven aan de visie op leren die de school uitdraagt. Kim is betrokken als projectleider, coach en ontwerper. Al experimenterend, met vallen en opstaan zoekt zij met collega’s uit hoe VTS, schoolbreed, een plek zou kunnen krijgen. Dit collectieve proces krijgt gaandeweg vorm en in deze Masterclass zal Kim uitleggen wat ze gezien, beleefd en geleerd heeft.

Eerder schreef Kim al twee artikelen over deze avontuurlijke reis: VTS als gereedschap voor mentoren en Open eindes; anders denken

Je bent van harte welkom!

—————————————————————

Wat is een masterclass?
Tijdens online masterclasses geven sprekers uit de VTS community een inkijkje in hoe zij werken, denken en ontwikkelen geinspireerd door VTS. Zij delen hun ervaringen, gedachten, experimenten of onderzoekingen en betrekken de deelnemers van de masterclass hierbij.

Voor wie
Iedereen die een VTS training gedaan heeft en interesse heeft in het onderwerp is welkom.

Prijs
€ 40,- (Prijs is inclusief 21% BTW)

Waar en wanneer
11 maart 2025 / 19.30-21.00 uur / online via Zoom

> > > Klik hier om in te schrijven voor de masterclass < < <

Vorige
Vorige

PROGRAMMERING MASTERCLASSES 24/25 BEKEND

Volgende
Volgende

OEFENEN MET HET VOEREN VAN VTS GESPREKKEN?